Članstvo v klubih in letna registracija pri zvezi

Letošnje državno prvenstvo PLZS se počasi približuje, predvidoma bo potekalo zadnji vikend v marcu (30. in 31. marec). Kljub temu, da bo za podrobnosti o tekmovanju potrebno še malo počakati, pa lahko tekmovalci, predvsem tisti ki boste nastopili prvič, že zdaj uredite določene zadeve in si olajšate kasnejšo prijavo.

Vsak tekmovalec, ki želi nastopiti na tekmi PLZS mora opraviti sledeče:

  1. Včlaniti se mora v klub oz. društvo, ki je član PLZS.
  2. Opraviti mora letno registracijo tekmovalca pri PLZS.
  3. Izpolniti mora prijavnico na tekmo.

Že v času pred pričetkom prijav oz. najboljše kar čim prej lahko tekmovalci uredite točki 1 in 2. Za članstvo v klubu lahko kontaktirate klube, ki bodo v letu 2019 del PLZS oz. njihove predstavnike – seznam najdete na dnu strani. Tekmovalci, ki ste že tekmovali prejšnjih letih in ste člani klubov, ne pozabite poravnati letne članarine. V koledarskem letu lahko nastopate samo za en klub. Vaši rezultati bodo na koncu leta šteli v točkovni seštevek in tekmovanje klubov.

Poleg članstva v klubu mora vsak tekmovalec opraviti letno registracijo pri PLZS. Izpolnjeno in podpisano vlogo lahko pošljete na naslov zveze, jo oddate osebno ali celo prinesete na samo tekmo. Cena letne registracije je 10€ in jo lahko poravnate skupaj s prijavnino na tekmovanje. Letna registracija velja do konca leta 2019 in omogoča tekmovanje pod okriljem PLZS.

Prijavo na tekmovanje opravite preko spletne prijavnice, ko bo le-ta objavljena in aktivna. Ob prijavi boste izbrali klub, za katerega boste nastopali v letu 2019, disciplino in starostno ter težnostno kategorijo v kateri želite nastopiti na tekmovanju. Po oddani prijavi vam bomo na e-poštni naslov posredovali podatke za plačilo prijavnine in letne registracije pri zvezi.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na info(at)powerlifting.si ter na naši Facebook strani.

Z močnim pozdravom,
PLZS

Klubi PLZS (po regijah):
Osrednje-slovenska:

Gorenjska:

Savinjska:

  • PLK Polzela (kontakt Samo Železnik, samo.zeleznik5(at)gmail.com)

Štajerska (Podravje, Pomurje):

Primorska:

Državno prvenstvo 2018 (foto: Aida Mahmutović)

Državno prvenstvo 2018 (foto: Aida Mahmutović)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>