Vadbeni center Natural

Vadbeni center Natural je sodobni center v Grosupljem, kjer se brez težav znajdejo in opravijo dober trening tako čisti začetniki, kot tudi vrhunski športniki. Ponudba obsega klasični fitnes studio z bogato opremo naprav Life Fitness, Hammer Strength, Koloseum in Cybex. Na voljo je širok nabor ročk do 70kg. Za tiste bolj zahtevne je na voljo tudi powerlifting / weightlifting platforma in zelo veliko število različnih olimpijskih in za ostale treninge specifičnih palic. Tudi uteži gotovo ne zmanjka. Strankam je na voljo tudi delno ločen kardio oddelek z Life fitness in Cybex tekalnimi stezami, eliptičnimi trenažerjimi, kolesi in stepperjem. Med ponudbo se najdejo tudi različne skupinske vadbe v zato posebej opremljeni dvorani, v kateri najdete kettlebelle, medicinske žoge, profesionalno uro / štoparico in še vse ostalo, kar spada zraven. Dvorana je prav tako lahko uporabna za organizacijo različnih seminarjev. Po treningu se lahko ustavite tudi v kavarnici, ki je prav tako sestavni del centra. Tu se lahko okrepčate s kavo, različnimi čaji, beljakovinskimi napitki, smoothiji in ostalimi pijačami. Pri vsej izbiri imajo stranke proste roke, vseeno pa si lahko vsako omisli pomoč osebnega trenerja, ki mu s svetovanjem pomaga do zastavljenih ciljev.

Vadbeni center Natural je prijazno odstopil svoje prostore za organizacijo 1. državnega prvenstva. Priskrbeli so tudi ustrezno opremo in prostovoljce za pomoč pri pripravi prostora in pri sami organizaciji tekme, kar je močno razbremenilo člane PLZS. Z vadbenim centrom imamo sklenjeno dolgoročno sodelovanje in možnost souporabe njihovih prostorov. Pri tem bi veljalo tudi poudariti, da je prav center Natural tudi sedež zveze.

Vadbeni-center-natural-logo

ELUIR d.o.o.

Eluir je ponudnik in distributer vrhunske športne opreme za weightlifting, powerlifting, crossfit in funkcionalno vadbo nasploh. V njihovi spletni trgovini lahko najdete bogato izbiro opreme za popoln trening, tudi za tiste najbolj zahtevne. Ponudba obsega najboljše blagovne znamke s področja športov moči, kot so Adidas, Rehband, Goat tape itd. Ponudba obsega čevlje za dvigovanje uteži, različne povoje, nakolenčnike, drese, celo uteži, palice, gimnastične obroče, kolebnice in še bi lahko naštevali. Eluir je tudi ekskluzivni zastopnik za izdelke podjetja SBD v Sloveniji, znamke, na katero prisegajo vsi najboljši powerlifterji. Poleg tega je podjetje tudi specializirano v opremljanju telovadnic in fitnes studiev. Posebej po meri in vaših željah lahko v zelo kratkem času opremijo prostor, namenjen funkcionalni vadbi ali kakršnemu koli treningu z utežmi. Pri tem priskrbi po meri izdelano orodje, zavarovanje tal z gumiranimi podlogami, različne platforme in vse ostalo, kar spada pod obvezno opremo vsake boljše telovadnice.

S podjetjem je PLZS podpisala dolgoročno sponzorsko pogodbo prav zaradi skupnega interesa razvoja športov moči v Sloveniji in z željo, da se slednje izvede čim bolj profesionalno.

eluirlogo

Maksimum d.o.o.

Podjetje Maxximum je eden od vodilnih ponudnikov prehranskih dodatkov v Sloveniji. Za uspešnost in priljubljenost je mogoče najbolj zaslužen njihov spletni portal z ogromno informacijami in s forumom, na katerem nasvete glede prehrane in vadbe deli zelo veliko amaterskih in profesionalnih športnikov. Njihov asortiman v spletni in v fizičnih prodajalnah obsega različne izdelke za hujšanje in pridobivanje mišične mase. Poleg tega je v ponudbi tudi velika izbira opreme in oblačil, namenjenih vadbi. Slovenska fitnes industrija se podjetju Maxximum lahko zahvali tudi za publikacije s tematiko športov moči, kot so revija Postani fit in Maxx Fitness & Bodybuilding. Pomembno bi bilo tudi poudariti fitnes, bikini in bodybuilding tekmovanje Maxx Open, pod okriljem najbolj priznane svetoven zveze IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness), ki ga Maxximum vsakoletno prireja že kar nekaj časa. Poleg tega je kot sponzor ali kot organizator sodeloval še pri veliko drugih manjših tekmah, med drugim tudi powerlifterske narave. Prav zaradi vseh teh lastnosti je PLZS tudi z Maxximumom podpisala pogodbo za dolgoročno sodelovanje.

mxximum logo

Hiša niša, načrtovanje in svetovanje d.o.o.

Podjetje HIŠA NIŠA, NAČRTOVANJE IN SVETOVANJE, D. O. O., se ukvarja s projektiranjem, nadzorom in revizijo projektiranja visokogradenj, tehnoloških objektov (rezerovarjev, čistilnih naprav…), infrastrukturnih objektov (viaduktov, nadvozov, podvozov, nivojskih križanj…) in vodnih gospodarskih ureditev (hudournikov, vodotokov, potokov, rek,…).

Pred evropskim prvenstvom v Estoniji nam je podjetje ponudilo sponzorsko pomoč in dogovorili smo se za financiranje nakupa reprezentančnih trenirk, brez katerih se tekmovalci ne morejo udeležiti podelitev nagrad na mednarodnih tekmovanjih.

hisa_nisa_d_o_o1